PERFEKT KOMBINASJON!

Reklame | NuSkin

Tenk at LuniSpa er en business mulighet!

God kveld!

Jeg er glad for å kunne kjenne på samhold og vennskap i jobben min. Selv om vi jobber online, så føler jeg at der er kollegaer som er nærme meg likevel. I network marketing har vi jo jobben vår hjemme, og møtes ikke så ofte. Det skal bli svært hyggelig å møte gjengen i Spania til våren. Men enn så lenge så kommuniserer vi online. Der er så mange flotte damer som jeg kan sparre med, og finne nye løsninger sammen med. Alle er så rause, og vil dele av sin kunnskap.

Dersom jeg står fast med noe, så har jeg flere i mitt team som jeg kan snakke med. Alle som starter opp får jo en business mamma, og hos henne kan jeg be om råd og tips. Deilig å vite hvor man skal ta kontakt, og vite at det er helt ok. Null drama blant alle disse damene, er jo ganske så utrolig. Men det er sant. Vi er så heldige som har det så fint sammen., og det gjør at jobben vår gir resultater. Jeg føler meg sett, og hørt. Og jeg føler meg absolutt ikke alene.

Å jobbe online er fremtiden. Og den friheten som du får, er jo så verdifull. Men du må håndtere den også, og ha en solid struktur. I min hverdag fungerer det så fint. Dette er den jobben som jeg skal drive med i fremtiden min, og samtidig skal jeg kose meg veldig med musikken min. En aldeles nydelig kombinasjon for meg! Dette hadde jeg ikke trodd for bare få år siden, men jeg er så trygg på at dette er riktig plass for meg.

Våg å være åpen for nye måter å jobbe på. Det vil kunne løse utfordringer som du kjenner på i forhold til økonomi. Denne jobben er en perfekt ekstra jobb for deg som ønsker deg mer inntekt i tillegg til ordinær jobb. Flere av mine kollegaer jobber 100%  i sine jobber, men har bygget seg opp en solid inntekt ved siden av. Er du interessert, så bare ta kontakt via sosiale meder!

Ha en strålende kveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg