Plutselig barnefri!

God kveld!

Da er romjulshelgen snart over, og vi nærmer oss et nytt år med stormskritt. For min del, så føles det veldig godt. Når jeg kjenner på en positiv følelse, så blir jeg veldig glad. Det forteller meg at jeg er klar for nye eventyr. Der er alltid masse tanker inni hodet mitt på dette tidspunktet hvert eneste år. For jeg er spent på hva som venter der ute i fremtiden. Jeg mener det er en fin ting å være nysgjerrig. Å glede seg til det som ligger foran oss, gjør at jeg møter dert nye året med positiv innstilling. Det hjelper som regel alltid.

Vi har hatt en veldig rolig helg, og ungene har sovet hos kompiser. Så der har virkelig vært veldig stille her i huset. Men det har vært fint også. Jeg har brukt tiden veldig godt, og fått unnagjort en del ting som stod på min liste. Så jeg har kommet i mål med mange prosjekter, og har i tillegg fått tid til å trene i dag. Jammen har denne romjulen gitt meg verdifull tid til å komme meg skikkelig på beina igjen. Julen var nemlig skikkelig tung for min del. De siste dagene har jeg jobbet beinhardt, og endelig føler jeg at formen er stigende. Vi voksne har også fått tid til å tenke over ulike ting, og hatt ro til å planlegge litt for det nye året.

Det har vært viktig for meg å rydde litt i eget hode. Luke bort de uvanene som jeg ikke ønsker å ha med meg inn i det nye året. Men aller mest fokusere på alt det fine som venter lenger fremme i tid. Nå skal vi bruke de siste dagene i året på best mulig måte. Og nyte den alenetiden som vi faktisk plutselig fikk i denne ferien!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg