Prosjekt luftegård!

Basse skal få sin egen luftegård!

God morgen!

I dag skal der bygges luftegård til vår kjære Basse! Katten vår er innekatt, men trenger litt luft nå på sommeren. Vi kan ikke slippe den løs, så da bygger vi heller en trygg luftegård til ham nå. Da kan vi også lufte i stuen, og han kan bevege seg over større plass. Det er så digg å ha en skikkelig flink mann, som lett planlegger et slikt prosjekt. Han har funnet gode løsninger, og det kommer til å bli så bra. Både for Basse og oss andre. Vi trenger nemlig å kunne åpne opp dørene til terrassen vår. Men da bygger vi en luftegård rett utenfor skyvedøren. Så lager vi ny dør to meter fremfor, sånn at vi kan bruke terrassen vår også. Skal poste bilder når det er ferdig!

Vi elsker Basse, og det er så masse kos med ham her hjemme. Han er jo litt vilter noen ganger, men det hører med. Jeg får så mye selskap, og masse kos hver eneste dag. Det gjør meg glad, og ungene elsker ham. Godt å se hvordan Basse påvirker oss alle sammen ,og vi roer oss ned. Basse er ikke så glad i mammas mobil ,så det er utfordrende å ta bilder av den skjønne pusen vår. Faktisk så dytter han mobilen ut av hendene mine med potene sine, når han vil ha kos på sofaen. Jeg har smeltet fullstendig, og han er mammas lille “baby”. Det er utrolig hvor mye glede et kjæledyr kan gi oss i hverdagen. Blir spennende å se hvordan han reagerer på å få luftegård.

Ha en strålende lørdag, og kos dere masse! Jeg skal samle krefter til nytt karaoke show i kveld, så det blir en rolig dag på meg. Nyt dagen, så snakkes vi her igjen i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

0 kommentarer

Siste innlegg