PROVOSERER JEG DEG?

God kveld!

Jeg fikk en kommentar i dag, som gav meg behov for å skrive dette innlegget i kveld. Der fikk jeg vite at min livsstil provoserer mange av dere, og at jeg «melker» situasjonen min. Ok, da lurer jeg veldig på hva som egentlig er så galt.

Skal jeg sitte stille i en sofa og holde kjeft, siden jeg tross alt er ufør? Kan jeg ikke fortelle at jeg faktisk trener , for å kunne ha en ok hverdag? Er det ikke lov å fortelle man faktisk har venninner som man tar en lunsj sammen med? Hva er provoserende med at jeg liker å pynte meg i hverdagen min? Skal man lukke ned alle behov og interesser, fordi man er ufør?

Jeg har utfordringer i min hverdag. Det er det utrolig mange mennesker som har. Hvordan du velger å takle din situasjon, er helt opp til deg. Ingen andre kan bestemme det. Det gjelder for meg også. Jeg har min fulle rett til å leve hverdagen slik som jeg ønsker , og ikke minst klarer. En lunsjavtale, kan bety resten av dagen på sofaen. Det ser ikke du. Det er mitt liv, og mine valg.

Mitt liv er verdifullt for meg, og jeg gjør mitt ytterste for å det best mulig. Til tross for at kroniske sykdommer medfører store smerter. Og jeg kjemper hver dag for å ha en god mental helse, til tross for psykiske diagnoser. Hvis det provoserer deg , ja så får det faktisk bare være. Jeg tar ansvar for eget liv. På min egen måte.

Klem fra Wenche

10 kommentarer
  1. Men i all verden? Hva er galt med folk? Noen må bare være negativ, trykke andre ned, jeg er begynt å tenke at de har det ikke så godt med seg selv. La trollene se solen – ja for du vet vel hva som skjer da. De sprekker.

   Jeg er også uføretrygdet. På de dagene jeg har det verst pynter jeg meg mest. Da føler jeg meg litt bedre. Fortsett å pynte deg du, lunsj med venninner. Det som gir din dag mening er rett for deg.

   Klemz

  2. Slike kommentarer må komme fra mennesker som ikke har peiling på hvordan det er å leve med kroniske smerter og andre utfordringer i hverdagen, de kan umulig ha følt det på sin kropp eller ha et lite snev av peiling i det hele tatt. Det man faktisk føler for, er å av og til gjøre sitt beste for å ta seg litt godt ut slik at man føler seg litt bedre. Hvis man ikke føler seg noe opplagt og frisk, så er det veldig godt å både sminke og pynte seg litt for å ha en god følelse (neida ingen sa at man MÅ det for å være god nok ! ). Det kan gi litt oppsving i humøret når man ellers føler seg laber pga årelang utmattelse og sykdom. (Egen erfaring).
   Stå på flotte Wenche, støtter deg 100% og du provoserer ikke noe som helst ❤

  3. Det er jo bare du som vet hva som er bra for deg og gir deg positivt påfyll.. Så gjør det du har glede av..utrolig om andre lar seg provosere av det.. Ha en fin kveld 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg