Psyken min i 2019!

God kveld!

Jeg føler at det er naturlig for meg å dele litt mer om hvordan dette året egentlig har vært. Sånn på innsiden. Uten for mye filter. Sannheten er jo at jeg virkelig har fått brynt meg ganske kraftig dette året. Noen ganger fordi jeg selv plasserer meg på utsiden av komfortsonen, og ønsker meg personlig vekst. Men også noen ganger fordi livet inneholder vanskelige ting, og jeg kan ikke til enhver tid klare å ha full kontroll på alt. Da kan det rakne, og jeg får en følelsesmessig reaksjon. De gangene det har skjedd dette året her, så har jeg heldigvis klart å komme meg gjennom det nesten helt selv. Men jeg har noen gode samtalepartnere, og de kan jeg si ifra til dersom jeg trenger noen råd.

Det har også vært stunder hvor jeg nesten ikke helt har trodd at dette er meg. At det er jeg som har deltatt på influencer kurs, og blitt kjent med Anne Brith og gjengen, Flotte mennesker som jeg virkelig har lært masse av på godt og vondt. Det var stort for meg å få den muligheten, og det har gitt meg god vekst. Men det er en langsiktig jobb, og jeg har en del mål som må nås i 2020. På kurset har jeg selvfølgelig lært en del praktiske ting. Men aller mest så er endringen kommet på den mentale biten. For jeg har vært nysgjerrig, spent, redd, nervøs, trist, sint og utrolig glad i løpet av kort tid. Det har ikke vært bare enkelt, og jeg har fått noe å tenke på mange ganger.

Men jeg har ønsket å utvikle meg, og ta nye steg. Da svir det noen ganger litt ekstra, og man må grave dypt i egen verktøy kasse. Det har skjedd positive endringer med meg, og jeg er ikke lenger så redd. Jeg våger mye mer, og jeg har blitt tryggere i meg selv. Både som privatmenneske, og som blogger. Jeg har virkelig tatt denne muligheten på alvor, og jeg legger ned et stort arbeid hver eneste dag. Så er det helsen som setter litt kjepper i julene for meg. Det er bare sånn det er, og jeg forsøker å navigere meg i livets harde hverdag. For jeg nekter å gi opp mine drømmer! Det siste året har gitt meg en del avklaringer, og jeg har fått tid til å ta det inn over meg. Min helse er sånn som den er, og jeg skal gjøre det så godt som jeg kan.

Jeg kjemper ikke lenger for å være annerledes enn det jeg faktisk er. Det var på tide å godta den kroppen jeg faktisk har, og innse at det likevel er et godt liv. Selv om jeg noen ganger enda kan bli oppgitt, så er jeg mye kjappere på beina igjen. Nå er jeg ikke så fryktelig redd for å gråte. De tårene må bare få komme ut. Så ja, jeg har hatt noen psykiske smeller i løpet av året. Men jeg har kommet meg gjennom dem på en god måte. 2019 har altså vært et skikkelig interessant år i livet mitt. Jeg kommer aldri til å glemme det. Men jeg må tro på drømmene mine, våge å jage etter målene mine og bare være meg selv uten filter! Da blir 2020 garantert spennende!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg