RELEASEDATOEN ER KLAR!

 

God kveld!

Da er det en stor glede for meg å kunne annonsere releas datoen for min aller første singel. Jeg gleder meg noe helt vanvittig til å fredag 15.januar 2021. Da kommer låten, Kem kan hjelpa? Dette er en av de aller første sangene som jeg har laget både tekst og melodi til. I tillegg så har mine flotte musikere laget et fint arrangement på låten, og det er jeg så fornøyd med. Vi er så spente på hva dere synes, og håper inderlig at låten kan bli spilt av mange der ute.

Jeg har i denne låten fokusert på den ensomheten jeg følte på gjennom min livskrise. Når livet er vanskelig, så trenger man noen som alltid er der. En som kan holde hånden din, og som tåler å stå i stormen sammen med deg. Til tider så har jeg følt meg helt alene. Selv om jeg har hatt mennesker som er glad i meg. Når smerten blir for stor, så var det vanskelig å stå i alt sammen helt alene. Ingen andre kunne forstå meg helt, og faktisk vite hva som foregikk inni meg.

Nå skal jeg snart dele denne låten med dere, og jeg kjenner det i magen min. Dype følelser skal ut i offentligheten, og det føles som at jeg bretter ut sjelen min i det offentlige rom. Men jeg vet at det er sånn jeg skriver musikk, og det skal være helt ekte. Nært og personlig, uten filter. Da tror jeg at teksten kan være til hjelp for andre som er i lignende situasjoner. Det skal ikke være flaut å si at man noen ganger føler seg ensom og alene.

Det blir så kjekt å starte 2021 med denne lanseringen. Endelig har jeg en konkret dato som jeg forholder meg til, og ukene kommer til å gå så fort . Julen er jo rett rundt hjørnet, og da kommer januar plutselig til oss. Det er veldig koselig å få tilbakemeldinger på musikken min, og jeg håper derfor at vi kan ha en god kontakt via sosialer medier fremover. Ha en fin kveld, og ta godt vare på deg selv!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

Siste innlegg