RING EN VENN!


God morgen!

I disse tider så vokser ensomheten for veldig mange. Pågangen til Mental Helse sin hjelpetelefon     øker hele tiden. Denne pandemien lager et enda tydeligere skille mellom de som har et nettverk, og de som er alene. Det verste er jo at man ikke vet hvor lenge dette vil vare. Jeg kan selv kjenne på uro noen dager. Vi vet ikke hvor mye dette vil påvirke oss, og ettervirkningene vil bli store.

Der bevilges masse penger i disse dager. Men psykisk helse bør få aller mest. For jeg tror at altfor mange mennesker står uten hjelp. Dersom man i utgangspunktet sliter mentalt, så er denne pandemien med på å gjøre livet enda verre. Man har så mye usikkerhet, når man aller mest trenger forutsigbarhet. Angst for å bli smittet, og frykten for lange perioder i karantene.

Akkurat nå må vi tenke på hverandre, og gi støtte til dem som sliter. Ta en telefon til noen som bor alene, eller som du ikke har sett på lenge. Å gi hverandre noen minutter med din tid, kan endre dagen for et menneske. Det er så lite som skal til. Vær et medmenneske. Ta vare på vennskap. Vis at du bryr deg.

Klem fra Wenche

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg