Siste øvelse før opptreden er unnagjort!

Nå er siste øvelsen unnagjort før lørdagens minikonsert! Jeg gleder meg veldig , og det gikk så fint i dag på øvelsen. Det er veldig viktig for meg å være godt forberedt. Man vil jo veldig gjerne gjøre sitt beste når man er på scenen. For meg så er slike oppdrag helt tipp topp! Jeg koser meg sånn når jeg opptrer med musikken. Da er jeg trygg på meg selv, og føler meg bra. Det er liksom som om jeg føler at jeg er på riktig sted. Scenen er der jeg vil være. Men jeg har aldri kommet så langt med musikken som jeg egentlig drømmer om. Kanskje kan der skje ting om ikke så lenge. Jeg er optimist, og håper inderlig på masse oppdrag fremover!

Jeg har alltid drømt om å være artist! Det er noe som har vært inni hodet mitt siden jeg gikk på barneskolen. Men jeg har ikke klart å nå så langt som jeg vil. Nå er jeg tryggere på meg selv, og da kan jeg komme meg fremover. Musikk er terapi for meg, og det frigjør meg fra vonde minner. Tankekjøret mitt forsvinner, og jeg storkoser meg. Jeg gleder meg til å blomstre på scenen med min egen musikk! Sangstemmen min er jeg så glad for, og den kan bringe meg videre i livet!

Det er på tide å kaste seg ut i det! Dersom jeg vil lykkes som artist, så må jeg våge å satse. Endelig er jeg på et sted i livet hvor jeg kan videreutvikle musikaliteten min. Det er så godt å kjenne på. Nå har jeg musikalske venner som ønsker å jobbe sammen med meg. Det er så herlig å ha flinke musikere med seg på scenen. Da kan jeg fokusere på sangen fullt og helt. Da blir min kommunikasjon med publikum nært og direkte. Jeg gleder meg hver eneste gang jeg skal opptre. Da blir jeg veldig fokusert, og jeg koser meg så utrolig mye!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg