Sjokkert, men glad!

God morgen!

Jeg må bare si at kvelden i går, den var uvirkelig og ganske så fin. For som de fleste sikker leste i går, så hadde jeg en live minikonsert på Digitalscene på Facebook. For meg så er det skummelt å gjøre ting live, men det gikk fint. Så jeg håpet jo at noen kunne kose seg med musikken min. Men jeg hadde aldri trodd at det kom til å ta av. For jeg er ikke vant med å ha høye seertall på mine videoer. Da jeg la meg i går kveld, så var livesendingen vist over 18 000 ganger! Det er helt sinn sykt!

Det ble en kveld hvor jeg kun fokuserte på å svare på alle de fine kommentarene som kom på Facebook. Jeg har aldri vært med på noe lignende i hele mitt liv. Og jeg ble så inderlig rørt over å se reaksjonene deres. Det var til og med noen veldig fine mennesker som vipset meg noen kroner også. Det kommer godt med, og jeg er så takknemlig. Tenk at så mange mennesker liker stemmen min, og faktisk ønsker å lytte på meg. Jeg er så utrolig glad, og det er helt rart inni meg.

Jeg er en enkel sjel, og tar ikke noen ting for gitt. Så jeg vet bare at denne gangen gikk det veldig bra, og jeg har lyst til å fortsette. Dette gir meg masse mestringsfølelse, og jeg håper at det kan bære frukter på sikt. Nå vet jo veldig mange flere om meg, og det håper jeg vil hjelpe i fremtiden. Dette var en skikkelig fin opplevelse for meg, og sterke følelser er i sving inn i meg. Det var ikke lett å legge seg til å sove. Men jeg måtte jo det til slutt. Ny dag er i gang, og jeg skal fylle den med gode oppgaver.

Nå er jeg bare veldig takknemlig for all den støtten som jeg får, og det skal jeg aldri glemme. Det er rart hvordan man plutselig når ut til mange mennesker på en kveld. Da treffer man en eller annen nerve. Takk for alle de fine ordene. Jeg skal gjemme dem i hjertet mitt!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg