SKAFF DEG EN TURVENN!

God kveld!

Jeg vil oppmuntre deg til å skaffe deg en tur venn. En som er glad i å gå på tur, og som du kjenner godt. Da kan dere ha en fast avtale, og hjelpe hverandre til å være i fysisk bevegelse jevnlig. Det er så fint å kunne møte venninner på denne måten her, og få tid til å snakke om alt mulig mens du går gjennom skogen eller byen. Jeg føler meg heldig som har flere venninner som ønsker å gå tur sammen med meg. Og jeg har faste avtaler hver uke. Det gir meg en forutsigbarhet, og sosial omgang også. Man prioriterer hverandre, og pleier også vennskapet underveis på turen.

Her om dagen gikk jeg en så fin morgentur sammen med en god venninne. Vi tar oss tid til å ta litt bilder, og vi snakker om alt mulig underveis. Noen ganger tar vi opp litt mer alvorlige eller personlige utfordringer. Mens andre ganger ler vi masse, og bare koser oss mens vi går. Det er så fint å ha slike venner i livet sitt, og det gir meg masse påfyll av positiv energi. Særlig om du velger å starte dagen med en slik fin tur. Vi har gått sammen i vær og vind gjennom hele vinteren, og det har vi hatt godt av begge to. Men jammen meg er det deilig å kjenne at varmen nå kommer, og vi trenger ikke kle oss så veldig mye for å gå ut døren.

Hvis du ikke kjenner noen som du tenker vil gå tur sammen med deg, så finnes der jo ulike tur grupper som du kan delta i. Eller delta på mer organiserte turer i regi av andre. Det kan være en god begynnelse. Og mange fine vennskap kan knyttes underveis på slike turer. Det er viktig å komme seg ut i naturen, og for noen så er det utfordrende å gå alene. Så sjekk litt rundt deg, og se om noen i din omgangskrets ønsker å være med deg på tur. Som regel angrer man aldri på en tur, når man først har kommet seg ut!

God tur!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg