SKREMMENDE Å SE!

 

God kveld!

Det er svært sjelden at jeg ser på nyheter. Men i forrige uke ble jeg sittende å følge med på de ville tilstandene som utspant seg i USA. Direktesendingen viste oss hva som foregikk, og man kunne høre på fagfolkene at de var skremt av det som faktisk foregikk i kongressen. Selv har jeg ikke så veldig mye kunnskap når det kommer til amerikansk politikk og historie. Men jeg skjønte likevel kjapt at akkurat nå så foregikk der noe svært uvanlig og farlig.

Jeg ble skremt av det som ble vist på tv. Der var så mange mennesker som var ute av kontroll, og det virket som at politiet ikke hadde noe som helst å stille opp med. Tenk på den forferdelige følelsen det må har vært for alle involverte. Man har i etterkant lest om politikere som har gjemt seg på egne kontorer i flere timer, og som var overbevist om at dere siste time var kommet. Jeg blir helt forferdet over hvordan mennesker kan bli så oppildnet av en livsfarlig president.

Da presidenten kom med sin uttalelse, så ble jeg kvalm. Det er vanvittig å se hva han klarer å lire av seg. Men man burde nok ikke bli overrasket over hans galskap. Jeg ble sittende å tenke mens jeg så på tv. Tenk om noe lignende hadde skjedd i vårt land? Hvordan ville man reagert på det? Man fikk en bekreftelse på at visse mennesker kan ha en livsfarlig påvirkning på sine tilhengere. Og da kan hvem som helst bli angrepet av mennesker som er uten kontroll.

De mektigste landene i verden har mistet sin uskyld. Der er tilstander rundt omkring i verden, som ingen ønsker å snakke høyt om. Denne gangen gikk det altfor langt, og hele verden fikk se hans galskap. Jeg tror at det var et vendepunkt for mange. For nå er man ikke lenger i tvil om at presidenten er i ubalanse. Flere mennesker ble drept i angrepet, og det er så utrolig trist. Nå må hele verden krysse fingrene for at USA får fjernet ham, før han klarer å lage i stand enda mer.

Jeg lærte mye av å se på den nyhetssendingen. Det er viktig at vi våger å se hva som foregår i verden. Selv om det er både skremmende og vondt. For min del, så føler jeg at det var riktig å følge med på denne hendelsen. Ikke så kjekk underholdning akkurat, men en viktig lærdom som jeg tar med meg videre.

Klem fra Wenche

0 kommentarer

Siste innlegg