SLIK BLE MIN DAG🌸

God kveld!

I dag har jeg vært så effektiv, og føler meg endelig i mye bedre form! Dagen startet med tidlig styremøte i Mandal og omegn revmatikerforening. Jeg er sekretær, og det er en flott gjeng som er med i styret. Har gledet meg til å endelig komme i gang igjen med våre aktiviteter. Vi koste oss, og fikk planlagt de neste månedene fremover.

Så rakk jeg å hive i meg litt enkel lunsj før kursdag nr 2 av tilbake til nåtiden. Forrige uke var det i tøffeste laget for min del, så jeg var ganske spent på dagens kurs. Heldigvis kan jeg si at det var tungt, men svært lærerikt. Og jeg fikk plassert meg selv litt, og skjønt enda mer om hvorfor de siste ukene har vært heftige. Det var faktisk noen brikker som kom på riktig plass i dag, og det løftet meg opp mentalt.

Etterpå bar det rett hjem for å lage middag. Å steke fiskegrateng i airfryeren, er bare helt knallbra. Den blir så gjennomstekt på kun 40 minutter, og akkurat sånn som jeg liker det. Etter en liten strekk på sofaen, så rakk jeg også å rydde litt i garderobeskapet mitt. Der var noen sommerplagg som fortsatt tok plass, så de er nå pakket bort. Høsten er her, så da må jeg kun bruke høstgarderoben i tiden fremover.

 

Nå blir det en rolig kveld her hjemme. Jeg koser meg på sofaen, og har funnet frem varmt pledd. Ha en trivelig kveld!

 

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg