SLIK BLIR MIN JUL🎄

God kveld❤️

Jeg har en ganske travel jul foran meg. De neste to dagene har jeg fri, men så skal det jobbes på Joker Frøysland i hele julen. Vi har nemlig åpent på helligdager, så da blir det travle dager. Jeg har dagvakt på julaften, og på juledagene. Men det går fint. Vi drar en liten snartur til Egersund på lille julaften. Min far fyller 80 år, så det må jo markeres litt❤️

I år skal ikke barna være hjemme i julen, så det blir rolig feiring for oss her i Mandal. Da passer det greit å jobbe. Gleder meg til å ønske alle kundene våre en god jul. Så koselig å jobbe på en så liten butikk. Det er første året hvor jeg skal lede butikken gjennom julen, så jeg kjenner litt på stress. Men vi samarbeider bra, så det kommer til å gå bra.

Nå ska jeg bruke de neste to dagene på å få alt klart. Mangler vel en eller to gaver fortsatt, men har laget en god plan. Og jeg skal jammen meg kose meg litt også. Har planlagt litt aktiviteter i morgen, så satser på at det blir en knallfin fredag. Nå skal jeg gi kroppen min hvile, og bare nyte at jeg har litt fri. Det er en deilig følelse.

Ha en strålende fin kveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg