SLIPP VALKENE FRI!

God kveld!

Jeg tror mange damer sliter litt med samme utfordring som meg.For hvem har vel ikke jobbet seg inn i en åletrang hold in strømpebukse, eller slike hold in truser/topper. Plagg som skal få valkene bort, og gjøre magen flat. Jeg har hatt mine runder, og gått på noen smeller. Husker blant annet at jeg bestilte hjem Trinny & Susannah sine mirakelplagg. Vel, de raknet i første bruk.

Fikk også tak i slik bukse, som hang sammen med overdel. Jeg har vel aldri sett mageflesket mitt tyte mer utover enn da. Og helt umulig å kunne puste skikkelig med magen. Hvorfor stresser vi så fælt med dette? Hvorfor må vi for all del skjule formene våre? Det har tatt meg lang tid å bli mer fortrolig med egen kropp og utseendet. Men nå gidder jeg ikke å bruke hold in plagg hver eneste dag lenger.

Jeg vet veldig godt at der fortsatt er valker på min mage, og at jeg selv velger min klesstil. Ja, jeg liker vide modeller. For da slipper jeg liksom å tenke så mye over dette. Men jeg forsøker å bli tryggere, og ha smalere klær. Hver enkelt menneske får velge hva som er komfortabelt for dem. Men hos meg, så får valkene mer frihet. Det gjør ikke noe om man kan skimte dem under plagget. Det er min kropp, og sånn er den her og nå!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg