Små utgifter blir fort en stor sum!

Jeg tok en grundig undersøkelse i min egen økonomi denne uken. Og jeg fant fort ut at der var mange ,små utgifter som til slutt ble en stor sum. Man tenker ikke så mye over det. For jeg merker nemlig at når et abonnement i utgangspunktet ikke er så dyrt, så tror man at man har råd til det. Men jeg har nå ryddet skikkelig, og jeg har bestemt meg for å avslutte en del abonnement. Akkurat nå så trenger familien de kronene til daglige innkjøp. Sånn er det bare når man ikke har så stor inntjening enda. Jeg ble både overrasket og ganske flau når jeg summerte alle de små summene.

Det er ikke enkelt å snakke om økonomi. Men jeg tror alle sammen kan lære noe av hverandre. Jeg føler meg flink som har ryddet opp i saker og ting. Men så får man heller fokusere på de fine tingene man fortsatt har. For eksempel har jeg avsluttet abonnementet på de tre ulike eskene med hudpleie og sminke. For jeg har hele hyllen full av hudleieprodukter, og sminke har jeg masse av. Så jeg velger heller å putte de pengene på en annen budsjettpost. Det var ikke så vanskelig å bestemme seg for å gjøre endringer. Men det var vanskelig å starte ryddingen i utgangspunktet.

Skapene mine er allerede stappfulle av sommerklær, og jeg skal ikke kjøpe mer denne sesongen. For nå må jeg heller fokusere på å bruke det jeg allerede har. Jeg mangler jo ikke noen verdens ting når det kommer til klær og sko. Så nå har jeg lukket lommeboken for en god stund, og satser på at der finnes masse ukjente skatter i skapet mitt fra før. Når man får skikkelig oversikt, så føler jeg det er lettere å luke bort de innkjøpene som man ikke trenger. Jeg vet at det kan bli utfordrende, men akkurat nå så skal jeg fokusere på disse tingene!

Vi blogges!

Hvis Du trenger gode tips til din private økonomi, så anbefaler jeg Deg å sjekke ut denne bloggen:

https://www.rakablakk.no/

Følg meg gjerne:

https://www.facebook.com/wenche.larsenpuntervold?ref=bookmarks

https://www.youtube.com/channel/UCTFQRrhrjA5aE4o-4TWR99A?view_as=subscriber

https://www.instagram.com/wenchelarsen.no/

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg