SNART I MÅL!

God kveld!

Jeg er blant dem som liker å tenke. Det blir alltid mange tanker i hodet mitt på en gang, og noen ganger kan det bli vel mye. Men jeg liker å se for meg hvordan jeg skal gjøre ting, eller hvordan jeg ønsker at fremtiden vår skal bli. Noe av det handler jo selvsagt om at jeg er en person som liker å ha kontrollen, og gjerne vil vite hva som skal skje med meg i tiden som kommer. Men det trenger ikke å være så negativt. For jeg ser målene mine veldig tydelig, og det gjør at jeg holder motivasjonen min oppe. 

Når du har noe som du jobber mot, så vil du kjenne på en større energi og motivasjon til å finne løsninger. Jeg vet akkurat hva som er mine mål, og heg har laget meg en plan på hvordan jeg skal komme dit. Det krever at jeg er på ballen, og gjør de oppgavene som trengs. Hver eneste dag forsøker jeg etter beste evne å holde meg til planen. Men der er rom for å ta pauser, og jeg jobber i mitt eget tempo.

Små delmål har jeg allerede klart å nå, og det gjør meg giret og stolt! Det er så viktig å ha disse målene, og faktisk gi seg selv litt belønning underveis. Da går du ikke så lei, og du gir gass mot neste milepæl. Jeg nærmer meg veldig ett av mine mål i min network marketing business, og det er spennende og gøy. Det viser meg at konsekvent action faktisk gir resultater. Selv om det kanskje tar lenger tid enn jeg egentlig ønsker.

Jeg er glad for at jeg valgte å ta sjansen. Det har gitt meg så mye personlig utvikling, og jeg er så mye tryggere i meg selv nå. for alt handler ikke bare om penger. Nei, det er så viktig å se hva annet som kommer ut av slike utfordringer. Når man virkelig kjenner en positiv endring i seg selv, så er det også verd å feire. Husk at det er så mye mer inni deg, enn det du tror!

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg