Snart kommer mannfolka!

Jeg skal være grilldronninga i dag!

God morgen!

I dag er vi våkne tidlig, og er så klare for å komme i gang med skikkelig dugnadsdag her hjemme i kjelleren. Der kommer sterke mannfolk, som skal hjelpe min mann med å bære ut steiner fra det rommet som vi nå skal renovere. Min jobb i dag er kjøkkentjeneste, så jeg skal holde disse arbeidskarene mette gjennom dagen. Grilling av hamburgere, koteletter og pølser skal gjøres av meg. Og de skal få nok av mat. Jeg er så takknemlig for all den hjelpe vi får, så det føles bare fint å kunne lage mat til dem i dag.

Nå skal vi full fart ned på butikken, og handle inn matvarene sammen. Og så kommer de andre om ikke så veldig lenge. Tror det kommer til å bli en spennende dag, og vi gleder oss til å se hvor langt de kommer. Neste steg blir grus, og så skal gulvet støypes så snart som mulig. Dette blir så bra til slutt, og det er gøy å være skikkelig i gang med dette prosjektet. Alt ligger til rette for at det skal bli en skikkelig fin løsning til slutt. Men jobben må gjøres først, så kan vi nyte det etterpå.

Full fart i dag altså, så jeg tror timene kommer til å fly fort av sted i dag. Det er masse som skal gjøres, så jeg vil komme i gang. Kan ikke kaste bort tiden nå, men heller fokusere på det som skal gjøres her og nå. Ha en fin lørdag, og kos dere masse! Snakkes her i kveld igjen.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

0 kommentarer

Siste innlegg