SNART PÅ TUR IGJEN!

God kveld!

Jeg kan merke at jeg nå er tryggere på meg selv, og jeg vil gjøre enda mer for å utvikle meg som låtskriver og musiker. Det er en av de aller største grunnene for at jeg i år har takket ja til å delta på Jeløya sommerleir 6.-9.juli. Jeg skal dra dit sammen med en gjeng fra Musikkloftet her i Mandal, og vi skal da treffe mennesker fra hele landet. Frelsesarmeen inviterer hvert år til sommerleir, og der kan man velge mellom ulike aktiviteter. I fjor startet de for første gang med musikk som aktivitet, men jeg takket nei til invitasjonen. Følte meg ikke klar da, og jeg vet at det var en riktig beslutning.

Men ett år har gått, og jeg har tatt nye steg. Nå føler jeg på et behov for å bli kjent med flere musikere rundt om i landet vårt, og da er dette en god start på det prosjektet. Dette blir noen spennende dager, og jeg er spent på hva som vil komme ut av det. Det er trygt å vite at jeg kjenner mennesker som vet hva jeg har av utfordringer, og som kan forstå meg dersom jeg må trekke meg litt vekk i perioder. Noen ganger kan jeg nemlig føle at det trigger meg, og da må jeg ha mulighet til å kunne ta litt pause. Det er mange mennesker på et lite område, og vi skal jo tross alt være sammen over flere dager.

Jeg er takknemlig for å få denne billetten, og gleder meg til å dra av sted. Min mann er hjemme, så han kan passe på hus og hjem mens jeg er borte de dagene. Han støtter meg, og mener det er lurt av meg å ta i mot denne invitasjonen dette året. Noen ganger må man våge å gå utenfor komfort sonen , for deretter å oppleve mestring og nye opplevelser. Gleder meg til å fortelle mer om opplegget etter hvert.

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg