Spent, men glad!

Jeg har sommerfugler i magen. For i morgen er det en ganske stor dag for meg. Jeg aner ikke om det blir så godt mottatt som jeg håper på, men nå er det på tide å hoppe i det. Å skulle ha en egen lansering, er ikke bare enkelt. Men jeg får gjennomføre det på min måte, og ha hjertet med meg underveis i alt jeg gjør. Da kommer det nok til å ende bra til slutt, og jeg vet at det ble gjort med de beste intensjonene uansett utfall. Den som intet våger, intet vinner. Det fikk plutselig en dypere mening for min del, kjenner jeg. Jeg er uansett veldig heldig som har muligheten til å gjennomføre egne prosjekter, så det blir en spennende hverdag.

Nå i kveld skal jeg bare lade opp så godt som jeg kan. Forsøke å roe meg ned, og bare sjekke det aller siste. Forberede meg mentalt på å være ekstra synlig den neste uken, og ikke la styggen på ryggen få ødelegge for meg. Jeg kommer til å være ganske mye utenfor komfortsonen min. Men satser på at det kommer til gå fint likevel. Jeg ønsker jo å vise frem det jeg har skapt selv, og er stolt fordi jeg våger. Nå er det tid for å ta nye steg, og komme seg enda litt mer videre i livet. Så får jeg bare ta små steg om gangen, og være meg selv underveis.

Da gjenstår det bare å ønske dere en fin kveld, og så håper jeg at dere besøker kanalene mine i morgen også! Da er dagen her, og jeg har lansering!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg