Spent, men så gira!

God morgen!

I dag gleder jeg meg veldig, og er litt spent. For jeg skal nemlig ha min aller første livesending i Mestringsklubben sin facebook gruppe! Vi er en fin liten gjeng, og jeg gleder meg veldig til å komme skikkelig i gang nå. For meg så er det alltid spennende å gå live, og jeg håper at det vil bli en fin og inspirerende livesending. De av medlemmene som er opptatt i formiddag, kan se det senere. Nå skal jeg kose meg med en god frokost, og så skal jeg lese gjennom forberedelsene mine.

Det er viktig for meg å være godt forberedt, og ha noen punkter skrevet ned på forhånd, Men jeg snakker aller best, når jeg kan prate fritt. Så jeg har aldri alt skrevet på forhånd. Da blir det kunstig, og nesten en opplesing. Jeg brukte litt tid på forberedelser i går, så dette kommer til å bli veldig bra. Herlighet, så gøy det er å skape noe helt eget! For meg personlig, så er det veldig givende å kunne dele tanker og erfaringer med medlemmene i Mestringsklubben!

Hvis du har lyst til å bli med i Mestringsklubben, så send meg gjerne en melding. Vi har plass til flere, og har just kommet i gang. Nå ser jeg virkelig frem til å jobbe aktivt, og inspirere disse flotte medlemmene mine.! Så skal jeg nok ha litt fri i ettermiddag, siden det tross alt jo er påske! Jeg ønsker deg en strålende dag!

PS: Jeg snapper på Hverdagschat i dag, så følg meg gjerne der!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

0 kommentarer

Siste innlegg