Spillejobb gjør meg glad!

Nå kjenner jeg at gleden over å kunne spille piano, har økt betraktelig de siste ukene. Det er så stas å få lov til å opptre, og jeg gleder meg veldig til lørdagens opptreden. Nye coverlåter øves på, og jeg leter etter sangskatter på internett mens jeg ligger på sofaen. Så utrolig kjekt å holde på med, og det gir meg et godt humør. En skikkelig opptur, rett og slett. Jeg er skikkelig heldig, og det føles veldig riktig for min del.

Jeg elsker å finne nye låter som passer til anledningen. Det er kjekt å utvikle seg som artist, og stå på egne bein. Kanskje jeg kan gjøre dette andre plasser også etter hvert? Den som lever får se! Jeg er så klar for en ny helg, og vet at dette kommer til å bli en skikkelig fin ting. Nå er jeg endelig sterk nok til å teste ut nye spilleplasser, og det føles veldig godt. Det er lov å feire de milepælene som man faktisk klarer å oppnå!

Har du tips om coverlåter, så skriv gjerne i kommentarfeltet eller send meg melding. Jeg har plass til mange flere låter i min perm, og gleder meg til å videreutvikle mitt eget konsept. Fy søren, dette er både gøy og spennende for min del. Sommerfugler i magen, og masse tanker om antrekk. Vil jo se bra ut , samtidig som det må være komfortable klær og sko. Alltid noe som denne damen må fundere på.

Ha en fortsatt fin kveld, så snakkes vi igjen i morgen tidlig!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg