STRIKKEDILLA

God kveld!

Jeg er som dere vet masse hjemme, og trenger noen ganger å finne på ting som gjør at jeg bare slapper av. Det er noe som iblant kan være utfordrende, men jeg har blitt mye bedre på det de siste årene. Noe av det kjekkeste jeg vet, er å strikke. Nå holder jeg på med Vilja genseren, som er skapt av Christine Danke. Den er i en deilig oransje miks, og dette kommer til å bli en favoritt hos meg. Så lett å strikke den, og er på store pinner som gir rask fremgang. Denne genseren vil bli så god og myk, så jeg regner med at det ikke blir den siste som jeg strikker. Har lyst på den i flere farger.

Det er en god kombinasjon for meg å strikke, og samtidig lytte på podkast. Jeg jobber masse med mindsett, og har funnet noen gode podkaster som jeg elsker å høre på. Når jeg strikker, så kan jeg bare slappe av og ta livet med ro. Da er hjernen min også mottagelig for å lytte. Særlig når mønsteret på strikketøyet ikke er så innviklet. Jeg er jo ganske ny på det å strikke gensere, så jeg føler meg ganske så flink når jeg ikke trenger så mye hjelp. Disse strikkeoppskriftene har jo sitt eget språk, som det tar litt tid å skjønne. Nå begynner jeg å forstå disse forkortelsene, og skjønner hvordan jeg skal ordne opp i ting.

Vi har så godt av å holde på med noen hobbyer. og vi trenger små pusterom i hverdagen. Jeg er glad for å ha funnet det i strikking, og det er kjekt å skape noe. Fascinerende å se hva man kan lage, og hvordan det blir å bruke det på kroppen etterpå. Jeg blir faktisk veldig stolt hver gang jeg har blitt ferdig med en genser. Og kjenner på en mestringsfølelse, som jeg bruker på en positiv måte ellers i livet. Jeg håper du finner noe som kan passe for akkurat deg. Kanskje vil du også like å strikke, eller brodere? Der er alltid noe som  du kan like, men du må være villig til å prøve.

Kos deg videre i kveld, og ta godt vare på deg selv!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg