SUPER SERVICE, OG NYE SKO!

 

God kveld!

Jeg har blitt veldig opptatt av å ta vare på kroppen min. Og noe av det som virkelig er viktig å beskytte, er føttene mine. Med både urinsyregikt og fibromyalgi, så er føttene mine svært sårbare. Det skjer ofte at både ankler og føtter hovner opp, og da er det ekstra viktig å ha gode sko. Både når man beveger seg ute i hverdagen, men særskilt i forbindelse med trening.

Som mange av dere vet, så har jeg kommet i gang med trening på Sanden Treningssenter her i Mandal. Der deltar jeg på ulike gruppetreninger i løpet av uken, og trives godt med det. Men jeg merket fort at mine gamle innesko ikke gav meg særlig støtte eller demping. Og da bestemte jeg meg for å investere i skikkelige treningssko. Det koster en del penger, men helsen må ivaretas.

Det er kjekt å kunne handle lokalt, så jeg dro derfor ned på Sport 1 Mandal. Butikken ligger sentralt til i sentrum, og de åpner faktisk dørene allerede kl. 08.00 i hverdagene. Det passet meg perfekt, og jeg dro dit rett etter at ungene var levert på skolen om morgenen. Satset på at det da ville være rolig i butikken, sånn at jeg kunne få den hjelpen som jeg behøvde i forbindelse med mitt innkjøp.

Jeg ble møtt av en hyggelig selger, som brukte god tid på meg og mine utfordringer. Det resulterte i at jeg fikk kjøpt meg et par HOKA treningssko, til innebruk. De var superlette, men likevel med god demping. Jeg ble positivt overrasket da jeg prøvde dem på føttene mine. Det var ingen tvil om at jeg kunne merke stor forskjell fra de skoene jeg opprinnelig hadde på treningene. 

Nå har jeg testet skoene på trening, og jeg er så fornøyd. Vel verd pengene, og det er ikke ofte jeg bruker såpass mye penger på sko. Dette er ikke reklame, da jeg har betalt alt sammen selv. Men jeg liker å fremsnakke butikker som gir meg god service, og som ivaretar mine interesser når jeg er innom dem. Gleder meg veldig til å bruke mine nye treningssko, og bli enda sprekere samtidig som føttene mine trives!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg