TAKK FOR FØLGET I 2020!

 

God kveld!

Da er vi kommet frem til den siste kvelden i 2020. Det har på mange måter vært et meget spennende år for meg personlig. Mange brikker har kommet på plass i mitt personlige puslespill. Og jeg har fått kjenne på alle slags følelser underveis. Nå er jeg roligere, og har kommet i mål med viktige prosesser. Det har vært så viktig for meg. Vi fikk kjenne på nye tanker og følelser da pandemien kom susende innover landet vårt. Jeg tror ikke noen var forberedt på det som skulle komme.

Vi har til nå unngått smitten, og er takknemlige for det. Det har blitt masse tid her hjemme de siste månedene, og jeg kjenner at det skal bli godt med et friere samfunn om en stund. Ungene har kommet godt i gang med skole, og vi er glade for å se deres fremgang og utvikling. Jeg har i dette året virkelig tatt store steg med musikken min, og det har gitt meg verdifulle mestringsopplevelser. Å komme i studio for å spille inn sin egen musikk, var så stort og gøy.

Min kjære mann trives godt med å kjøre trailer, og har jobbet masse i hele år. Et av hans høydepunkt, var nok å være i Transportmagasinet. Ellers har vi kommet i gang med oppussing i kjelleren, og i tillegg har minstemann sitt rom blitt pusset opp i høstferien. Vi er ikke ferdige med kjelleren på en stund enda. Det går fremover, og er stolt av alt det som min mann klarer å få til. Jeg bidrar ikke så mye i kjelleren, men blir med på når han spør om hjelp.

Jeg har hatt mine oppturer og nedturer i 2020. Min helse har gitt meg kraftige utfordringer, men jeg er svært heldig som får god hjelp. Det var harde tak når livsstilsendringen måtte starte. Men jeg er kommet godt i gang, og skal fortsette med dette i året som kommer. Selv om jeg mange ganger føler meg sliten og trist, så har livet tatt meg mange steg fremover. Når jeg ser tilbake, så merker jeg at endringene er store. Sammen med familie og venner, så klarer jeg å kjempe meg gjennom mine fysiske og psykiske utfordringer.

Vi er svært heldige som har hverandre, og har nok et år med erfaringer bak oss. Jeg er takknemlig for det livet som jeg lever nå, og med all den kjærligheten og omsorgen rundt meg. Så håper jeg at vi alle sammen kan kose oss på denne siste kvelden i 2020. Ha en fin feiring, og vær forsiktige! Takk for i år, så snakkes vi i 2021!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

Siste innlegg