TAKK FOR I ÅR!

God kveld!

Da er vi jammen kommet til siste dag i 2022, og da er det på tide å takke for året som har gått. Dette året har ikke bloggen vært så høyt prioritert, det må jeg bare erkjenne. Men jeg har valgt å ta den inn på to do listen min for 2023, så der kommer nok jevnlige oppdateringer her også i tiden som kommer. Jeg føler at dette året har gitt meg så mange verdifulle øyeblikk, og jeg har lært masse både om livet og om meg selv som person. Det har vært utfordrende, og samtidig veldig kjekt.

Det var godt å komme tilbake til en mer normal hverdag etter hvert, selv om covid fortsatt er blant oss. Jeg har endelig kommet i mål med innspillingen av min første plate, som kommer på nyåret. Det føles utrolig godt, og jeg er svært spent på hvordan den blir mottatt av alle dere. Ellers skriver jeg fortsatt nye låter, så der kommer kanskje flere plater. Det er jo noe som jeg elsker å drive med. Mine band medlemmer har vært så flinke, og jeg stortrives med gutta! Vi gleder oss veldig til å holde konserter i 2023, og har øvd intenst i flere måneder allerede.

Dette har vært mitt første år hvor jeg har bygget min egen network marketing business, og jeg bare elsker den måten å jobbe på. Det har gjort meg så mye sterke og friere som person. Der skjer jo mye når man stadig går ut av komfort sonen. Da har jeg merket en personlig utvikling som jeg er evig takknemlig for. Det tar tid å bygge en opp en bærekraftig business, så jeg er fortsatt i startsfasen. Men det skal ta tid, og jeg skal gi det tid. Nå vet jeg jo så mye mer om hvordan dette fungerer, så jeg gleder meg til å ta fatt på et nytt år med egen butikk. Tenk at jeg har våget å satse på meg selv!

Takk til deg som har fulgt meg her på bloggen! Det har vært dager hvor jeg virkelig har trengt å skrive, og jeg klarer ikke å kvitte meg med bloggen. Den har liksom blitt en del av meg, og min hverdag. Håper at dere blir med videre inn i 2023!

Kos dere i kveld, og vær forsiktige!

klem fra Wenche

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg