PILOTFRUE, TAKK FOR INSPIRASJONEN!

God kveld!

Jeg er blant dem som har fulgt bloggen til Pilotfrue over mange år. Av en eller annen grunn, så har hun alltid fascinert meg. Hennes blogg er faktisk den bloggen som jeg har fulgt med på lengst, og den har inspirert meg. Ikke fordi vi på noen måter lever et likt liv. Heller helt motsatt. Det har bare vært interessant å følge henne i hverdagen. Pilotfrue har mildt sagt klart seg bra i bloggbransjen, og er en av de mest kjente bloggere i Norge. Da hun i mai annonserte at hun tok en pause, så regnet jeg med at hun ikke kom tilbake. Men man kunne jo aldri vite hva som ble resultatet av denne pausen.

Nå har annonsert at hun legger ned bloggen for godt, og satser på andre sosiale medier sammen med sin ektemann. Jeg skjønner godt at man kan gå lei av å blogge. For det krever jo sitt å skulle skrive innlegg hver dag. En ting er sikkert. Pilotfrue kommer ikke til å forsvinne fra rampelyset. Det kommer garantert til å skje mye med den familien i tiden fremover, og jeg blir ikke overrasket om de får sitt eget tv program om en stund.

Der er mange som har kritisert Pilotfrue. Det handler om hennes livsstil, og at hun faktisk har klart å gjøre god butikk på hennes eget navn. Jeg synes faktisk at vi heller skal heie på kvinner som virkelig jobber seg fremover, og som klarer å skape sin egen arbeidsplass. Jeg kjenner ikke Pilotfrue personlig, men var i kontakt med henne for noen år siden. Da sendte jeg noen spørsmål til de største profilene, og hun var den eneste som virkelig tok seg tid til å svare på en konstruktiv måte. Hun gav meg gode råd, og virket svært hyggelig og imøtekommende.

Folk reagerer på at hun tjener gode penger. Hadde man reagert på samme vis, dersom det var en mann? Vet du, jeg tror dere innerst inne vet svaret på det. For når kvinner klarer å tjene rikelig med penger  som influenser, så tyter sjalusien frem og janteloven får lov til eksplodere i kommentarfeltet. Man tjener ikke penger uten å gjøre en stor innsats bak kulissene. Så jeg heier på Pilotfrue, og resten av gjengen som klarer seg bra.

Takk for inspirasjonen så langt, Pilotfrue! Jeg har stor tro på at den damen faktisk klarer seg veldig bra uten bloggen. Men jeg savner den litt, det må jeg bare innrømme.

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg