TAKKNEMLIG & GLAD!

God kveld!

Noen ganger så blir jeg sittende, og bare tenke over hvordan livet mitt har blitt. For der har jammen meg skjedd mange endringer de siste årene, og det har blitt bedre. Jeg kjenner på en enorm takknemlighet, og klarer å kose meg. Selv om jeg har det ekstra tungt om vinteren, så føler jeg at det er lys i tunnelen. Denne vinteren blir jeg spesiell for meg, da store mål blir nådd. Og nå kjenner jeg at det gjør meg veldig stolt. Dere som har fulgt meg her gjennom noen år, vet jo at det til tider har vært ganske mørkt og vanskelig.

Heldigvis kan ting snu, så lenge man aldri gir opp seg selv. Og jeg vet at der fortsatt ligger masse utfordringer foran meg. Det gleder jeg meg til, og føler meg endelig klar. Jo mer voksen jeg blir, dess mer innser jeg hvor viktig det er å gripe mulighetene som kommer. Livet går jo så utrolig fort, og vi vet ikke hvor lang tid vi faktisk har. Merker også at jeg tenker mye mer på hva som egentlig betyr noe, og hvordan jeg ønsker å prioritere min tid fremover.

Da jeg ble ufør, så mistet jeg meg selv på en måte. Det har vært ganske utfordrende å måtte godta den helse tilstanden som jeg nå har. Jeg er heldig som kan få et langt liv, men er likevel preget av smerter og ubehag. Hverdagen må legges til rette, og jeg leter alltid etter gode løsninger. Heldigvis har jeg funnet min vei, og det skaper en hverdag som jeg klarer å trives i. Musikken løfter meg mentalt, og gjør at jeg forsvinner inn i toner og tekst.

Jeg sitter her på hjemmekontoret mitt, og er glad for å ha en egen business som krever min innsats hver eneste dag. Det handler om å gjøre litt hver dag, og ta små steg. La kroppen min få bestemme tempoet. Og så vet jeg at ingen sjef maser på meg om jeg tar en ekstra pause. Akkurat det er jeg så glad for. De tidene hvor jeg må forholde meg til en sjef, er definitivt over. I musikken derimot har jeg jo et band som jeg jobber sammen med. Men de er så forståelsesfulle. så det går veldig fint.

Det er godt å kjenne på takknemlighet. Og jeg minner meg selv om hvor heldig jeg er.

Ha en fin kveld, så snakkes vi nok snart igjen”

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg