Takler jeg livet?

Jeg lærer mye om livet for tiden. Hva som er viktigst, og hva som kommer i andre rekke. Hvordan man må legge opp hverdagen for å kunne ha det best mulig både privat og i jobb. For meg så er det mange ting som spiller inn, og jeg må ta en del hensyn. Men jeg har lagt en del ting vekk den siste tiden. Nå er fokuset mitt enda mer klart, og jeg vet at det må være sånn for å komme videre dit jeg ønsker å være. Å etablere seg som influencer er en livstil, og den tar masse plass i hverdagen. Men jeg digger det, og jeg gleder meg til å ta nye steg.

Livet er en reise med opp og nedturer. Vi kjenner alle sammen på nederlag i blant. De kan virkelig være utfordrende å komme seg gjennom. Men da er oppturene ekstra gode etterpå. Jeg føler at grunnmuren i meg selv, snart er skikkelig på plass. Det har tatt tid å komme dit, men jeg føler meg bedre rustet nå. Da kan jeg se lenger frem, og jobbe meg videre mot neste målsetting. Sånn gjør jeg det. Steg for steg. Forsøker å stå trygt i de vindkastene som noen ganger kommer mot meg. Så fokuserer jeg på min egen jobb hver dag. Der skal min energi brukes på en god måte.

Man kan ikke gå på akkord med seg selv. Det må være mulig å ta tiden til hjelp. For jeg ønsker å være i bransjen i veldig lang tid. Det er der min fremtid skal være. Hva som vil skje, vet ingen av oss. Men jeg vet at mine drømmer skal oppnås en etter en. Jeg er realistisk, men likevel optimistisk. For man trenger å ha et positivt fokus hver eneste dag. Jeg kan ikke gå rundt å nøle. og lure på om det jeg gjør er riktig. Nei, jeg må våge å ta min plass. Det er ikke aktuelt å vingle frem og tilbake. Det er jeg som er sjefen i eget liv, og livet er i ferd med å bli veldig spennende!

Lær deg til å lytte. Legg merke til hva magefølelsen sier deg. Hvor vil du, og hva trenger du for å kunne komme dit? Må du gjennom en personlig reise for å komme dit? Ja, da må du beregne god tid. For livet kan ikke alltid skje fort. Noen ganger må man bruke tid på å få alle brikkene på riktig plass. Jeg har jobbet med eget liv i mange år nå. Endelig føler jeg at det kommer seg skikkelig, og jeg kan komme meg videre. Du kommer også dit. Men våg å bruke den tiden som du trenger underveis!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg