Takler jeg tekniske utfordringer?

God morgen!

Jeg må si at disse ukene faktisk går mye kjappere enn jeg hadde trodd. Men så er jeg ganske flink til å holde meg i aktivitet også da. Det tror jeg er noe av det lureste man kan gjøre. Finne ting hjemme som man kan holde på med, og som gjør at man bruker energi. Det kan være at man rydder litt ekstra i huset, eller får unnagjort noe som man lenge har utsatt. Vi må selv finne en verdi i hverdagen, og være tålmodige. Jeg vet at det noen ganger ikke er så lett, men vi komme oss gjennom det.

Når dette engang er over, så ønsker jeg å vise min kjærlighet til alle jeg har savnet. Venner og familie som man ikke får gitt en klem, eller ikke møter på lang tid. Noen ganger så blir jeg ganske rørt, og jeg savner å kunne være sammen med gode venninner. Men jeg er jo heldig som tross alt her frisk, og ikke har blitt smittet enda. Livet her hjemme går sin gang, men det er jo ganske rart å være så avlukket fra hverandre rent fysisk. Da er jeg glad for at internett finnes, og vi kan ta en telefon når det trengs.

I dag skal jeg sitte med tekniske utfordringer i hele dag, og jeg må få en del ting på plass. Så skal jeg forberede en del videoer, og også skrive nytt innhold til mine prosjekter. Teknisk engelsk er ganske utfordrende for min del, så det kommer nok til å bli ganske varmt i topplokket i dag. Jeg krysser fingrene for at jeg mestrer dette i løpet av dagen, og at målet kommer nærmere. Det er viktig å være optimist, så jeg skal gå på med friskt mot! Ha en strålende torsdag!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg