TÅLMODIGHETSTEST!

God kveld!

Her om kvelden så lyttet jeg til Beauty Secret Community sin podkast mens jeg tok hudpleie rutinen min. Ja, vi har faktisk vår helt egen podkast i teamet, og der deler erfarne kollegaer av meg sin kunnskap. Temaet for den episoden, var noe som traff meg ganske hardt i magen. Nemlig utålmodighet. Og hvorfor det er så viktig å tenke langsiktig i network marketing business. Passet perfekt for meg som akkurat har oppsummert mitt første hele år i businessen, og som har hårete mål.

Jeg har god tid. Og jeg skal la det ta den tiden som det trenger. Men jeg trengte likevel å lytte til denne episoden, for å roe meg selv ned litt. Puste med magen, og tenke på alt jeg har fått til i løpet av året. Være glad for alt som har skjedd, og som jeg har lært så mye av. Det har vært en bratt læringskurve, og jeg har så mye som jeg ønsker å knekke koden på i tiden som kommer. Her kan jeg heldigvis prøve meg frem, og fortsatt finne nye veier som jeg kan gå innenfor businessen.

I mitt eget lille team er jeg dønn ærlig. Starter du opp sammen med meg, så får du klar beskjed om at du må være tålmodig og konsekvent. Jeg lover deg ikke gull og grønne skoger. Men jeg gir deg en mulighet, som du kan velge å satse på. Uten økonomisk risiko. For jeg vil at du skal være klar over realiteten i denne businessen. Da er du klar til å jobbe hardt, være strukturert og er villig til å fighte deg gjennom dagene. Så jeg velger å starte opp med mennesker som er villige til å takle dette fra første dag.

Jeg aner ikke hvordan min business ser ut om noen år. Og for å vite hva som skjer, så må jeg gjøre jobben som fører meg dit. Så jeg sitter her, og er super motivert. Nå er jeg jo så godt i gang, og det skal bli spennende å se hva som ligger foran meg. Husk at du ikke har peiling på hvor godt det kan gå! Her er det jo en mulighet som faktisk er svært stor, så lenge du orker å holde dette i gang hver eneste dag. Synlighet på sosiale medier er helt avgjørende, så våg å vis deg frem!

Hvis du sitter der og tenker at dette er spennende, så ta gjerne kontakt via sosiale meder for en uforpliktende prat. Kanskje har du bestemt deg for at i 2023 skal du våge å ta action, og si mer ja enn nei? Du trenger kanskje en ekstra inntekt, nå når alle utgiftene stiger? Her har du i hvert fall en solid mulighet, som du raskt kan få komme i gang med. Våg å være optimist på egen vegne, du har ingenting å tape!

Kos deg med de siste forberedelsene til jul, så snakkes vi snart igjen!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg