TILBAKE I TRENING!

God kveld!

Nå er det sånn at jeg har kommet meg godt i gang med regelmessig trening igjen på Sanden treningssenter her i Mandal. Selv om jeg er god på å gå tur, så trenger jo virkelig denne kroppen ekstra trening under kyndig veiledning. Så da har jeg valgt å delta på noen styrke timer, hvor jeg har fått god hjelp til å sette sammen et riktig treningsprogram for meg og min kropp. Ikke for hardt, men samtidig med en effekt og mestringsfølelse. Jeg gjennomfører dette nå to ganger i uken, men målet er etter hvert å ha tre økter hver uke.

I tillegg så har jeg da også kommet meg i gang på en spinning time hver uke. Det er så kjekt, men samtidig tungt og utfordrende. Men jeg begynner å få mer kontroll på det, og da fungerer det jo fint. Litt bedre kondisjon er jo ikke dumt for meg, det er helt sikkert. Heldigvis har jeg møtt må flotte instruktører, som er genuint opptatt av å gi meg den hjelpen som jeg trenger. Jobben må gjøres av meg selv, men de heier og veileder meg underveis.

Det er deilig å være i denne rutinen igjen. Jeg har savnet det, men liksom ikke kommet godt i gang på en stund. Nå er det lagt inn i dagsplanen min, og skal prioriteres høyt. Selvsagt kjenner jeg at kroppen min blir sliten, men det er naturlig i starten. Og jeg er ikke så støl som jeg forventet. Faktisk går det veldig bra med meg, og kroppen min godtar denne formen for trening på en god måte, Så lenge jeg hviler nok, så vil dette gå veldig fint i tiden fremover.

Fysisk aktivitet er så godt for vår mentale helse. Når jeg trener, så glemmer jeg jo bort alt annet. Da er det ikke rom i hodet mitt for hverdagslige bekymringer. Der og da så fokuserer jeg jo på en konkret oppgave, og å ha pusten under kontroll. Herlighet, så godt det er med slike pauser fra det vanlige kjøret i hodet mitt.

Har du kommet deg i aktivitet i det siste? Jeg heier på deg!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg