TILBAKE TIL HVERDAGEN!

God kveld!

Nå skal det bli veldig godt å komme seg tilbake til normalen igjen her hjemme. Min kjære mann drar på jobb igjen i morgen tidlig, og det gleder han seg til. Jeg må være ærlig, og si at det er sånn for meg også nå. Nå er det snaue 14 dager igjen før skolen starter, så vi nærmer oss virkelig en normal hverdag nå. For meg er jo det aller best å ha de vanlige rutinene på plass igjen. Dagsplaner som skal følges, og ukedagene kommer til å bli travle. Heldigvis klarer jeg å aktivisere meg selv med network marketing businessen, musikken min og trening. I tillegg til å styre hus og unger.

Det er godt å kunne være glad i sin egen hverdag. Da er liksom livet kommet dit det skal, og jeg har mulighet til å senke skuldrene ned litt. Jeg har kjempet hardt for å komme hit jeg er i dag, så det skal jeg unne meg å kjenne litt på. Her har vi allerede kommet i gang med middagsmeny for hele uken, og uke handel. I tillegg har vi fått oversikt i fryseskapet, og spiser nå en del matvarer derfra. Da kan vi ha ledig plass til å kunne handle inn på tilbud. Denne høsten blir jo ganske heftig på utgiftssiden, så vi leter etter gode løsninger som passer vår livsstil. Hverdagen er absolutt på vei tilbake, for å si det sånn.

Jeg føler meg veldig klar for å komme i gang. Nå har vi hatt noen veldig travle uker her hjemme, så det skal roe seg ned litt nå. Da skal jeg fokusere på å skape en fin hverdag for oss, og ha kontroll på alt som skal foregå. I tillegg er det nå kun få uker igjen til vi skal ha konfirmasjon. Minstemann skal konfirmere, så jeg planlegger stor fest for ham. Det blir kjekt å komme i mål med den store dagen også. Føler jeg har god kontroll, så dette skal gå veldig fint. Er ikke så stresset denne gangen, heldigvis. Føler meg absolutt i bedre form, og kan være mer tilstede i øyeblikket denne gangen.

Så håper jeg at du også kan se frem til en god hverdag. Men jeg vet jo at det ikke er sånn for alle til enhver tid. Forsøk derfor å skape gode øyeblikk, og ikke legg lista for høyt. Det er ikke vits i å hige etter det som skal være så perfekt. Ta heller en dag om gangen.

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg