TILBAKE TIL TRYGGE RAMMER!

Foto : Wenche Egenes

 

God kveld!

Jeg ønsker å gå inn i 2021 med en god følelse i kropp og sjel. Som jeg skrev i går kveld, så har jeg mange tanker og uro. For å få orden på dette, så må de trygge og gode rammene tilbake på plass. Jeg må fylle dagene mine med gode rutiner, og få gjort de tingene som gjør meg godt. Den gamle medisinen som alltid hjelper, må atter en gang tas i bruk. Jeg trenger det faktisk mer enn noen gang.

Nå må jeg tilbake til den vanlige hverdagen. Den inneholder sunt kosthold, fysisk aktivitet og kreative aktiviteter. Dette er noe som jeg har klart før, og som har gitt meg gode resultater. Jeg kan ikke sitte i godstolen, og vente på at noen andre skal hjelpe meg gjennom alt som skjer. Nå er det kun jeg som kan snu den negative spiralen, og det føles godt å ta første steget.

Det er også godt å vite at jeg skal i gang med profesjonell terapi i løpet av få uker. Både med tanke på kostholdet, og min psykiske helse. Jeg har surret meg ned i en depresjon, og jeg ønsker å komme meg ut av den på en god måte. Ikke for fort, men ta små steg mot bedre tider. Å skrive hjelper meg som regel alltid, og jeg velger derfor å skrive litt mer her på bloggen.

Bloggen har tidligere gitt meg en fast oppgave hver dag. Det er viktig med slike holdepunkter i hverdagen, og jeg har ikke godt av å ha helt fri kalender. Nå gjelder det å finne en den balansen som kreves, slik at jeg ikke tenker på bloggen som en tvang. Det skal jo være kjekt å skrive til alle dere som følger meg.

Denne gangen tok depresjonen egentlig fra meg alle de trygge rammene på en gang. Og jeg savner den hverdagen som førte meg videre til neste dag. Som ufør er det ekstra viktig å lage seg sine egne oppgaver i hver dag. Det skal jeg nå tilbake til, og jeg skal ikke være så forferdelig streng mot meg selv.

Jeg kan ikke love at der vil komme innlegg hver eneste dag, eller at jeg alltid har oppdaterte bilder å vise frem. Men jeg skal la dere få være med i min hverdag fortsatt, og så tar vi det bare derfra. Kanskje kan dette gi meg en ny start med blanke ark, og så kommer det noe fint ut av denne depresjonen til slutt?

Klem fra Wenche

0 kommentarer

Siste innlegg