To gode venner tok ansvar!

God kveld!

Noen vennskap stikker dypere enn andre. Sånn er det jo bare med relasjoner generelt. Noen ganger matcher man helt perfekt, mens noen ganger må man utvikle vennskapet gradvis over tid. Jeg føler meg svært heldig, og er så takknemlig for mitt nettverk her i Mandal. Vennskap som bygger meg sterkere, som setter meg på nye prøvelser og som utvider min hverdag. Mennesker som velger å dele sine tanker og følelser med meg, er alltid like sterkt. Og jeg er heldig som har så mange gode mennesker i livet mitt. Da jeg hadde en ekstra tøff dag på tirsdag, så hadde jeg to gode venner rundt meg. Og de løftet meg opp, viste omsorg og kjærlighet. For meg så var det helt nødvendig, og en stor hjelp i krevende timer. At noen holdt meg i hånden, holdt rundt meg eller ba meg om å puste. De så meg, og hadde tatt på seg et ekstra ansvar for meg akkurat den dagen. Det kommer jeg aldri til å glemme.

Åpenheten mellom venner, er helt spesiell. For jeg klarer endelig å åpne meg opp, og snakke om personlige utfordringer. Er mer klar for å ta i mot råd, og lytte til de andres tanker om akkurat det temaet som jeg tar opp. Å kunne ha en saklig og sterk dialog, utvikler meg som medmenneske. Og jeg har endelig åpnet opp noen dører, og tatt tak i enkelte utfordringer. Venner som klarer å stå i det sammen med meg, er så utrolig verdifullt for meg. De siste dagene så har jeg kjent på en enorm lettelse og takknemlighet. For jeg tar ikke ekte vennskap for gitt. Det er en gave, som si må ta godt vare på. Å vite at man alltid har noen i ryggen, er til uvurderlig hjelp for min del. Da føler jeg meg tryggere, og vet at jeg alltid kan ha noen å prate med. Som jeg våger å vise min sårbarhet til, og være helt ekte der og da. Å kunne stole på et annet menneske, er en prosess som virkelig tar tid. Men når den tilliten er på plass, så føles det ekstremt befriende og deilig!

Ta godt vare på de vennskapene som gjør deg godt! Og pass på at du er en god venn for dem også. Dette skal gå begge veier, og man må bevare den respekten for hverandre. Å åpne seg opp, kan være veldig skummelt. Men de aller fleste gangene, så går det jo veldig fint. For min del, så er det befriende og deilig. Så jeg forsøker å ta godt vare på de menneskene som kommer inn i livet mitt. Jeg har så mange gode venner, og er takknemlig for hver enkelt. Dere er så viktige for meg i min hverdag, og jeg er ydmyk og svært tilfreds med den tryggheten som dere gir meg!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

Siste innlegg