TØFFERE ENN TOGET!

God kveld!

Å skrive blogg, er spennende og utfordrende. Og man må utlevere store deler av livet sitt. De siste månedene så har jeg delt mer fra min hverdag. Og dere ser ut til å like det. Men samtidig setter det meg i en sårbar situasjon, og jeg har endelig blitt tøffere. Nå står jeg mye sterkere i meg selv, og den jeg faktisk er. Min personlige reise har virkelig tatt en uventet vending for min del.

Når jeg kjenner at mine grenser overstiges, så velger jeg å si ifra. Og jeg er tydeligere i mine utsagn, og våger å dele min reaksjon. Det er jo lov å si at man blir sinna noen ganger. For meg personlig, så er det ekstremt sterkt å kjenne på denne stabile siden i meg. Det er ikke lett å ta tilbake din egen selvrespekt, når man har en fortid som min. Som voksen dame, kan jeg endelig vise hele spekteret.

Takk for at dere tar i mot hele meg. Jeg kan ikke annet en å være meg selv, på godt og vondt. Det kommer bloggen til å gjenspeile. Så fantastisk kjekt å se så mange nye lesere her inne! Ha en nydelig kveld, så prates vi senere.

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg