TRENINGEN GIR MEG EN RUS!

God morgen!

Da er vi klare for en ny dag, og jeg føler meg endelig i mye bedre form. Treningen gjør underverk, og det er så deilig å kjenne på. Så jeg må i gang med ny økt om ikke lenge. Det gjelder å holde koken nå, og få inn en den gode rytmen igjen. For jeg vet jo at jeg kan ,og at det vil gi meg en mye bedre hverdag. Men så er jeg også bare et menneske, og vi faller fort ut av det. Der er tider hvor jeg blir sint på meg selv, og føler meg så dum som mister rytmen iblant. Men det kommer man seg ikke videre med, så jeg fokuserer heller på det som jeg faktisk klarer akkurat her og nå. Selvsagt så er det utrolig deilig å slippe endel av de fysiske smertene, nå som treningen er kommet på plass. Men den mentale biten er vel så viktig, og så utrolig stor. For nå er der plutselig mer energi, og stort pågangsmot igjen. Det er deilig, etter et par uker med massive smerter. Jeg blir blidere, og har lyst på å leve livet til fulle.

For meg så er treningen nesten helt avgjørende for min hverdag. Og jeg har tid til å trene litt hver dag. Det handler om å prioritere riktig. Så jeg jobber med å få inn nye rutiner, og er streng mot meg selv på dette punktet. Jeg skal opptre mer med karaoke, og jeg skal i platestudio til høsten. Da vil jeg være i så god form som overhodet mulig, og treningen kan gi meg det jeg trenger. Etter hver eneste økt, så føler jeg meg nesten ruset på endorfiner. Og det kommer godt med, når jeg virkelig skal by på meg selv og gi mitt beste. Min helse er en utfordring, og jeg har ikke noe annet valg enn å ta hensyn. Så da gjelder det å redusere smertene mest mulig, og gjennomføre det som fungerer aller best. Staheten min er på plass, så dette skal jeg få til. Der vil bli krasjlandinger noen ganger, men jeg reiser meg alltid opp igjen. Det er min styrke, og jeg er stolt av den.

Jeg varierer mellom treningsøkter her hjemme, og fine turer i Furulunden. Det skal gi meg en fremgang, og jeg kommer til å bli sterkere i meg selv igjen. Gleder meg til vi blir ferdige med renoveringen nede, så jeg kan få hjem ellipse maskin og trenings sykkel.  Da blir det skikkelig gang på treningen, og jeg kan ha alt tilgjengelig hver eneste dag. Håper at du også kommer deg i fysisk aktivitet!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg