TRENINGSPLAN UKE 42!

God morgen!

Da er vi i gang med ny uke. Det føles godt, selv om jeg nok er litt spent. Har kommet meg velberget gjennom mange endringer, og dette er første uke med ny mat og nye treningsøkter. Heldigvis har jeg klart å gjennomføre moderat trening hver dag. Rakk to gruppetreninger forrige uke, og det kjennes i lårene. Men det er skikkelig deilig å trene på treningsstudio igjen!

Denne uken starter med latinomix gruppetrening i ettermiddag. Så blir det styrke/intervall gruppetrening tirsdag og onsdag. Torsdag er det kun lett trening i apparatene om morgenen. Fredag morgen er det ny økt med styrkeintervaller. Er opptatt med kurs lørdag og søndag, så da blir det to treningsfrie dager. Er super motivert, og jeg føler meg så velkommen der!

Jeg tester nå ut de gruppetimene som passer for min helse, og foreløpig så går der veldig bra. Nå lytter jeg til instruktørene, og tar de moderate øvelsene. Jeg får alltid gode alternativ. I tillegg må jeg forsøke å mykne opp denne stive kroppen, så jeg vurderer å teste ut medisinsk yoga. Det er bare å komme i gang!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg