Uken som gikk!

Siden det allerede er mandag, så er det på tide å se litt tilbake på uken som gikk. Det er kjekt å kunne tenke litt over hverdagen, og gjøre seg selv oppmerksom på hva som egentlig skjedde i løpet av denne uken. Jeg haster jo av sted, og noen ganger glemmer man de viktige detaljene som jeg satte så pris på i hverdagen min. Så her kommer en liten oppsummering!

Ukens favorittmat

Det aller beste som jeg spiste i forrige uke, var hjemmelaget kyllingsuppe. Både jeg og ungene elsker den. Men jeg var litt vel raus med krydder, så det ble en ganske sterk suppe denne gangen. Men det er noe ekstra koselig med å spise en god suppe på kalde høstdager!

Ukens favorittlåt

Jeg har veldig masse på en cover versjon av Can you feel my love tonight. Det er Sandra Lyng og Kim W som synger den som en nydelig duett. Faktisk så mener jeg at denne versjonen er finere enn originalen.

Ukens sosiale høydepunkt

Det var veldig koselig å være sammen med mine venner på Musikkterapien på tirsdag og fredag. Jeg fikk heldigvis en veldig god følelse, og jeg følte meg hjemme der igjen. Jeg fikk bli bedre kjent med den nye musikk terapeuten som starter opp nå i månedsskiftet.

Ukens stressmoment

Hele uken gjennom så har jeg slitt med kommunikasjonen mellom meg og ungene. Det går litt over styr iblant, og de skal jo hit og dit. Noen ganger blir jeg derfor ganske stresset, og det kan skape ulike episoder som jeg ikke er så stolt over.

Ukens overraskelse

Min kjære mann fortsetter med å overraske meg. Enda mer lysutstyr har kommet til meg denne uken, og jeg elsker det! Det gjør det så mye enklere å få tatt fine bilder og video her hjemme.

Ukens mestringsopplevelse

Det var uten tvil at jeg klarte å lede den politiske debatten som Mental Helse Mandal Lindesnes arrangerte på onsdag. I over to timer uten pause passet jeg på at 9 ulike partier fikk snakket i riktig rekkefølge. Jeg var så nervøs på forhånd, men det gikk så fint. Masse ros fikk jeg etterpå, og det varmet hjertet mitt skikkelig!

Sånn som dette var altså forrige uke for meg. Jeg håper at dere liker slike innlegg, og gi meg gjerne en tilbakemelding! Ha en fortsatt fin mandagskveld, så prates vi her på bloggen om noen timer!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg