Uken som gikk!

Forrige uke så var det siste innspurt før høstferien, og vi hadde mange planer. Men jeg måtte nok en gang ta hensyn til min helse, og måtte avlyse en del planer i starten av uken. Det er alltid skikkelig kjedelig, men jeg fikk jobbet masse istedenfor. Så noe godt kommer der jo alltid ut av dagene likevel. Men tiden gikk fort, og jeg oppsummerer uken her!

Ukens favorittmat

Denne uken så er min favoritt mat nachos som jeg spiste på Smoi fredag kveld! Alltid godt med et varmt måltid sammen med gode venner. Det smakte skikkelig godt, og var en opptur!

Ukens favorittlåt

Jeg våger nesten ikke å si det, men jeg har begynt å lytte på litt julemusikk. Ikke fordi jeg lengter etter julen. Men fordi jeg skal ha en opptreden som krever en del forberedelser, og da lytter jeg masse på sangene som er aktuelle for meg å covre.

Ukens overraskelse

Det må være da jeg ble gjenkjent på Smoi på fredag, og en av de ansatte ønsket å ta bilde av meg. Det kom veldig overraskende på meg at jeg faktisk har fans der ute. Men skikkelig kjekt!

Ukens mestringsopplevelse

Det var godt å få en samtale med lederne av musikkterapien. Jeg klarte heldigvis å snakke åpent om mine utfordringer uten å gråte. Det er lurt å kommunisere om det som er litt vanskelig å takle i min hverdag. Så da var jeg svært glad for å kunne gjennomføre et sånt møte uten store problemer.

Da var siste uken i september over, og vi kommer oss i gang med oktober allerede i morgen. Denne høsten går veldig fort, og jeg gleder meg til en ny og spennende måned!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg