Uro skaper nye låter!

God morgen!

Denne uken så har jeg hatt en del tankekjør. Det har faktisk vært ganske krevende for meg, og det har tatt fra meg verdifull energi. Jeg har heldigvis klart å kanalisere noen av de følelsene ut i ord, og har produsert tre sterke sangtekster. Når jeg våger å lytte skikkelig til det som skjer på innsiden, så klarer jeg faktisk å være ganske produktiv. For meg så er det en terapi å kunne skrive, men jeg ser også at tekstene er sterk kost.

Jeg har allerede sendt tekstene over til musikkterapeutene, og sammen skal vi jobbe med melodier til tekstene. Det kommer til å kreve en del av meg, og det kan gode hende at der kommer noen tårer underveis i prosessen. Jeg satser på at det hjelper meg noen steg videre, og at jeg kommer sterkere ut etterpå. Det er både godt og vondt å skrive tekster. For man må våge å kjenne skikkelig etter. Det er ikke alltid jeg klarer det, og da står ordene fast inni meg. Denne gangen fikk jeg ordene egentlig veldig kjapt og greit.

Det er godt å vite at jeg har noen som hjelper meg videre med disse tekstene. De kjenner meg godt, og kan forstå hvorfor akkurat de ordene kommer ut nå. Der skjer mange spennende ting i livet akkurat nå, men samtidig så trigger det frem følelser. Jeg er nok også litt redd her jeg sitter. Men jeg vet at det er riktig å ta nye steg, og ta den tiden som jeg trenger. Men jeg håper bare at platen min ikke blir altfor mørk og tung. Det må på en måte være en balanse der. Men jeg velger å beskrive følelser som er ekte og reelle.

Nå gleder jeg meg til å gå på musikken sammen med gjengen i formiddag. Da skal vi øve på en helt annen type musikk, og jeg kjenner at det trenger jeg nå. Ser virkelig frem til å slå meg løs på slagverket i noen timer!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg