Ut på tur, aldri sur!

God kveld!

I dag var det skikkelig viktig for meg å komme meg ut på tur. Det hadde jeg ikke så veldig lyst til, men jeg kjenner meg selv godt. Så jeg vet at det bare må gjennomføres. Da jeg kom ned til Piren, så valgte jeg å gi meg selv en konkret oppgave. For det hjelper meg til å gjennomføre planene mine, selv med liten motivasjon. Det endte med at jeg skulle fokusere på å ta fine bilder underveis, som jeg kan benytte i mine kanaler. Da ble jeg opptatt med å se etter motiver, så turen gikk egentlig veldig greit.

Det ble en fin tur på 4 km, og jeg er godt fornøyd med det. Det var deilig å bruke kroppen skikkelig, og beina gikk i en grei fart. Fine bilder fikk jeg jo også tatt, så det ble godt å få gjennomført den oppgaven underveis. Jeg er så glad for at jeg finner kreative løsninger, og motiverer meg selv til å trene jevnlig. Turen var fin, og jeg traff en del mennesker underveis. Men alle var på trygg avstand, og hilste høflig på meg da vi møttes. Godt å se at man tar de forholdsreglene som behøves i denne hverdagen.

Frisk luft kurere masse gruff, det er helt sikkert! Det var deilig å få seg en varm dusj etterpå, og ha velvære i kroppen. Jeg fikk gjennomført det jeg hadde tenkt, så det var jo bare velstand. Resten av dagen var ikke så kjekk, da jeg måtte snu opp ned på mine planer en stund. Men det ordner seg alltid, og kvelden blir nok fin!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg