Vær Din egen bestevenn!


I kveld vil jeg gjerne snakke litt med Deg om en veldig viktig ting. For vi har så altfor lett får å kritisere oss selv. Det er noe som er skadelig når det skjer for ofte, og uten grunn. Jeg vet det veldig godt, for jeg er min verste kritiker selv. Dette har jeg snakket om i terapien, og det er noe som jeg virkelig har jobbet med den siste tiden. For det er så inngrodd i min hverdag, og jeg må fokusere for å holde det på avstand. Jeg vet at jeg ikke er alene om dette. Altfor mange mennesker sliter seg ut fordi de aldri blir fornøyde med sin egen innsats. Dette er faktisk en av de største årsakene til at man møter veggen.

Jeg ønsker å fokusere på dette fordi jeg vil at vi skal hjelpe hverandre litt. Vi må minne hverandre på at vi faktisk er gode nok! Det er veldig viktig at vi bygger hverandre opp, og at vi faktisk unner andre suksess. Jeg vet at jeg stikker hodet mitt frem i offentligheten. Det er det ikke alle som liker. Men jeg trenger ikke å bli minnet på det hele tiden. For jeg har valgt min egen vei, og jeg har jo lyst på støtte og gode ord. Vi må se litt lenger frem, og virkelig gi hverandre rom til å leve sine egne liv. Respekt for hverandre er veldig viktig.

Vi må minne hverandre på at vi skal være vår egen bestevenn! Det er så viktig at man er glad i seg selv, og at man behandler seg selv på en respektfull måte. La styggen på ryggen falle vekk fra skulderen. Ikke snakk Deg selv nord og ned! For Du har din egen personlighet. Den inneholder ulike ferdigheter og ressurser som ingen kan ta fra Deg. Jeg har jobbet med dette over tid. Nå er jeg blitt flinkere til å gi meg selv ros. For det hjelper! Jeg klarer det ikke alltid. Det vil jeg nok alltid oppleve. Men jeg har tatt grep i eget liv, og valgt min vei! Det skal jeg være stolt over, og jeg være min egen bestevenn. Så nå utfordrer jeg Deg! Vær din egen bestevenn!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

Siste innlegg