VÅGER JEG Å SATSE IGJEN ?

 

God kveld!

Det har gått en stund siden jeg la mine blogg ambisjoner på hylla, og bestemte meg for at bloggen kun skulle være en hobby. Men sannheten er at da mistet jeg egentlig motivasjonen samtidig. For det er noe med å ha en god grunn for det man bruker tiden sin på. Og jeg føler at bloggen fortjener en bedre innsats fra min side. Så hva gjør man da? Skal man likevel si høyt at man har ambisjoner? Eller kommer det til å vekke et stort press inni meg igjen?

Jeg har bestemt meg for å gi bloggen den plassen i livet som den fortjener. Så ja, jeg kommer til å satse på blogg i tiden fremover. Men jeg skal likevel forsøke å gjøre det med glede, og ikke som et stort press på meg selv. Det er på tide å komme seg i gang med livet igjen, og ikke bli sittende hjemme i pysjbuksen lenger. Føler nok at denne pandemien suger bort den vanlige hverdagen, og da har mine dager blitt ganske så kjedelige.

Der vil kommet blogginnlegg hver dag som vanlig, og så får vi se hva som skjer fremover. Nå kjenner jeg at det er bra med konkrete oppgaver hver eneste dag, og jeg trenger det sparket i baken. De siste ukene så har jeg på en måte ikke helt visst hvordan jeg skal drive bloggen, men så har jeg landet på at det riktige er å få tilbake ambisjonen og gnisten! Jeg forstår godt at det kan virke rart å vingle sånn frem og tilbake. Men det er sånn jeg er, og livet blir til mens man går.

Nå gleder jeg meg til tiden som kommer, og føler at jeg har noe som trenger min interesse hver dag. Så da håper jeg at du blir med meg videre, og at vi sammen kan kose oss i oppturer og nedturer gjennom 2021! Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

Siste innlegg