Velkommen April!

Hjertelig velkommen, kjære April! Endelig er vi kommet godt i gang med våren. Det er så nydelig med skikkelig fint vårvær. Den friske luften gir meg påfyll av energi, og jeg blir i bedre humør. Nå er vintermånedene forbi for denne gangen, og det føles veldig godt. Jeg gleder meg til å komme i gang med campingsesongen, og det nærmer seg påskeferie! Nå ser jeg så frem til å ha fine dager, og kunne gå tur uten å fryse så mye. Varmen er ikke kommet enda, men det er nok ikke så lenge til vi kan kjenne at våren er her.

I dag må jeg også passe meg så jeg ikke blir lurt atter en gang. Ungene elsker å lure mamma, og jeg har gått fem på altfor mange ganger. Men det er jo litt kjekt for dem. Jeg er ikke så gald i å lure andre, så her kommer der ikke noe lureri på bloggen. Det er deilig å starte en ny uke, og vite at jeg kan slappe mer av. For de siste ukene har vært hektiske, og jeg kjenner det på kroppen min. Jeg skal ha noen møter, men jeg skal også la denne kroppen få hvile litt.

 

 

Jeg ønsker Deg en kjempefin uke! Det er kjekt dersom Du vil følge meg her på bloggen, og på Youtube kanalen min. Nå gleder jeg meg til å produsere innhold til mine kanaler, og jeg er glad for at Dere følger meg! Tusen takk til hver enkelt av dere som følger meg i min hverdag. Det er kjekt å kunne dele noen glimt. Jeg har det godt, og jeg føler meg lettet over at det nå blir roligere i livet mitt. Ha en fin mandag!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg