Velkommen Juni 2019!

Da er endelig Juni her! En deilig sommermåned hvor skolen slutter, og sommeren virkelig starter. Dette kommer til å blir en kjekk og spesiell måned. Eldstemann skal avslutte ungdomsskolen, og skal videre i livet. Det er så merkelig å se at han har blitt så stor. Så mamma kommer nok til å tørke noen tårer når vitnemålet leveres ut. Det skal bli fint å starte sommeren. Jeg skal jo jobbe som vanlig hver eneste dag. Men tempoet her hjemme blir annerledes når sommerferien starter for alvor. Så det kommer til å bli godt for hele familien med litt roligere dager.

Jeg gleder meg til å blogge om sommerlige aktiviteter. Det blir muligens en ny Oslo tur på meg. Men det er ikke helt avklart enda. Vi håper at været blir fint og sommerlig de neste ukene. For da koser vi jo oss litt ekstra. Kanskje vi kommer i gang med badesesongen etter hvert. Jeg skal i hvert fall begynne grill sesongen nå! Det er noe av det beste jeg vet. Så jeg gleder meg til å kokkelere på grillen i hele sommer. Små gleder som gjør dagene ekstra fine. Det blir ikke noe reise på oss dette året heller. Men vi håper å kose oss litt på Neset camping i løpet av sommeren.

Så håper jeg at Du også ser frem til en fin sommer måned! Det er kjekt å dele hverdagen min med Dere. Så jeg blogger som vanlig hele sommeren. Sånn er jobben min, og jeg trives godt med det! Nyt alt det gode som er i livet allerede, og kos Deg masse sammen med familie og venner. Da blir det en fin sommer uansett hvor Du er! Jeg skal kose meg sammen med mine kjære i hele sommer, og glede meg til det. Vi er jo heldig som har sommerferie , og som kan benytte oss av campingvogna vår også. Ha en fin dag!

Vi blogges!

Facebook: Wenche Larsen Gundersen , WeLG foredrag

Youtube: Wenche Larsen

Instagram: wenchelarsen.no

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

Siste innlegg