Vi fant ikke Basse!

Basse elsker å gjemme seg!

Her har de siste dagene vært preget av å lege gjemmeleken. For Basse trenger tid til å bli trygg, og gjemmer seg på de mest utenkelige stedene. Faktisk så var han borte hele gårsdagen, og jeg var skikkelig fortvilet over å ikke finne ham noe sted. Alle dører hadde vært lukket, så jeg var ganske trygg på at han måtte være inne et sted. Men jeg klarte ikke å finne ham. Min kjære mann kom hjem mens jeg var på jobb i går kveld, og fant ham da etter kun 10 minutter.

Det viste seg nemlig at Basse hadde klart å komme seg inn under vår seng, og har ligget under der hele dagen. Det gikk heldigvis fint å få ham ut, men hele sengen måtte flyttes på. Så da ble jo de to også litt kjent i løpet av kvelden. Så herlig å få melding om at Basse var funnet, og da kunne jeg slappe av. Så godt å komme hjem, og vite at han var på sin faste plass under sofaen innerst i hjørnet. Rett under der hvor jeg pleier å ligge å hvile. Der kan jeg høre at han maler, og reagerer når jeg prater til ham.

I dag fikk jeg han nokså lett ut fra sofaen, og vi hadde da en skikkelig fin kosestund sammen i godstolen. Bamse lå i fanget mitt akkurat som en liten baby, og jeg fikk kose ham på hele magen. Så deilig å se hvordan han koser seg i armene mine, og så fikk han gå da han fikk nok. Rett under sofaen igjen, og masse godlyder. Ja, jeg kommer nok til å oppdatere dere litt om Basse. Men skal forsøke å ikke ta helt av ,selv om mammahjertet er aktivert til fulle. Deilig å ha fått Basse hjem, og hele familien elsker ham!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

0 kommentarer

Siste innlegg