Vi skal på dagstur!

God morgen!

I dag er det dagstur til Egersund som står på programmet. Min kjære mor har bursdag, så da skal familien samles for anledningen. Jeg har ikke vært sammen med hele gjengen siden lille julaften, så det skal bli kjekt å treffe gjengen igjen i dag. Vi skal kose oss med pizza, og bare tilbringe litt tid sammen, både voksne og ungdommer. Nå er jo alle ungene blitt så store, så der er ganske så mye roligere nå for noen år siden. Håper at vi får noen fine timer i sammen, og at vi kan ha det kjekt og avslappet. For min del, så er det jo en utfordring å dra til Egersund. Men jeg føler meg roligere denne gangen, så da er jeg optimist. Dette er jo noe som jeg virkelig ønsker å jobbe meg gjennom, sånn at jeg kan være mer sammen med min familie. Jeg er jo veldig glad i dem, og savner dem. Særlig denne perioden med pandemien, så har det vært utfordrende.

Det pleier å bli ganske så mye latter, når alle sammen møtes. Der er som regel alltid noen som lager ekstra god stemning, så det satser vi på denne gangen også. Familie er viktig for meg, og jeg vet jo at det er viktig å være tilstede de gangene alle skal møtes. Håper bare at vi fire klarer å ha en fin dagstur sammen, og at det gode humøret bevares også underveis på kjøreturen. Jeg og min kjære elsker å kjøre bil, men ungene er ikke like fornøyde med akkurat det. Så vi satser på det beste, og håper at vi kan få være i Egersund noen timer. Det blir så godt å se igjen gjengen, og jeg vet det blir sterke følelser for meg. Den siste tiden har vært så krevende for meg, men jeg har klart å komme meg velberget gjennom det. Da har jeg lov til å være ekstra glad nå, og bare kose meg sammen med familien min i dag.

Litt sliten i kroppen etter gårsdagens karaokeshow. Men det er så kjekt, så jeg blir bare full av positiv energi. Satser på å hvile litt underveis i bilen, siden min kjære kjører begge veiene. Ønsker dere alle sammen en strålende søndag! Vi snakkes her igjen i kveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

Siste innlegg