Vil du bli sett og hørt?

Reklame

Å bli sett og hørt, er noe som de aller fleste av oss trenger i hverdagen. Kanskje i ulik grad, men alle har et behov for å motta omsorg og kjærlighet. Akkurat nå så er der mange følelser i sving hos de aller fleste av oss. Og i tillegg så er vi avskåret fra å ha så mye fysisk kontakt som vi egentlig ønsker. I dag møtte jeg en venninne for å gå tur sammen. Det var rart å måtte holde såpass avstand, og vi kunne jo ikke klemme hverandre sånn som vi vanligvis ville gjort. Men vi er der for hverandre på avstand også. Jeg merker at de dagene hvor jeg klarer å fokusere på det positive, så er jeg i bedre form både mentalt og fysisk. Energien er større, og jeg har pågangsmot. Den lille timen som jeg hadde sammen med venninnen min på tur i formiddag, gav meg en skikkelig dose med kjærlighet. Og hun er lett å få tak i via internett når som helst.

Jeg jobber med å lage Mestringsklubben, fordi jeg ønsker å hjelpe både dere og meg i hverdagen. For vi trenger å være en del av et positivt samhold, og bli sett av noen som bryr seg. Hjertet mitt banker så hardt for dette, og jeg er snart klar for lansering. Jeg ønsker å skape en klubb hvor kan løfte hverandre, motivere hverandre, se hverandre og lytte til hverandre. Et vennlig sted på internett, hvor vi fokuserer på mestring og samhold. Jeg gleder meg til å kunne hjelpe dere med mine erfaringer, og være en god venn. For jeg ønsker dere kun det beste, og vil gjerne få være en liten del av livet ditt. Som en oppmuntringskilde i en travel hverdag. Det er ikke sånn at man må dele hele livshistorien med meg, eller i medlemsportalen. Men man kan få ta del i ett nettbasert samhold, hvor målet er å gjøre hverdagen bedre og lysere.

Det har alltid vært viktig for meg å kunne være et godt medmenneske. Jeg har blitt lært opp sånn hjemmefra som liten. Og jeg føler på masse omsorg for de som jeg har i livet mitt. Jeg kjenner at dette er noe som jeg bare må gjøre, og som jeg håper kan være et lyspunkt for mange. Å gjøre andre glad, er jo den aller beste gevinsten. Vi trenger å heie på hverandre, og bli sterkere i oss selv! Det håper jeg at Mestringsklubben kan hjelpe deg med i fremtiden! Send meg gjerne spørsmål om medlemsportalen, så svarer jeg så kjapt som jeg bare kan!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg