VIS MEG HVEM DU ER!

Hei!

Jeg merker at jeg blir ekstra glad i mennesker som våger å vise sin ekte personlighet. De som er åpen og ærlige om livets oppturer og nedturer. Når alt blir en fantastisk fasade, så trekker jeg meg vekk. For livet svinger jo for oss alle sammen, og hvorfor skal man late som at alt bare er bra hele tiden? Det er noe med det å kunne ha gode samtaler med mennesker som byr på seg selv. Selvsagt innenfor deres egen grenser. Jeg har slett ikke behov for å vite om absolutt alt som de har i sin hverdag. Men å være ekte, er en egenskap som jeg virkelig setter mer og mer pris på.

Bloggen min har alltid vært et sted hvor jeg har skrevet åpent og ærlig om mitt liv. Det kommer jeg til å fortsette med. Men samtidig har jeg vernet om de tingene som er viktig for meg å ha privat. Den grensen har jeg vært trofast mot hele tiden, og det er jeg glad for. Likevel får jeg tilbakemeldinger hvor dere er glad for min åpenhet, og at jeg har delt om vanskelige ting. Jeg er glad for at min åpenhet kan hjelpe deg. Det er godt å vite. Noen ganger har jeg kanskje følt at jeg deler for lite også. Men så er det bra å holde litt igjen for seg selv, og sine nærmeste. Når man skriver på internett, så er det jo der for alltid.

I voksen alder så har jeg fått meg en ny vennekrets. Det har vært en spennende prosess, og jeg er så glad og takknemlig for mine vennskap. Jeg merket kjapt at det var svært viktig for meg å kjenne på en kjemi, hvor vi kunne dele livserfaring sammen. At jeg ofte har venner som er eldre enn meg, gjenspeiler jo også det. Men jeg elsker å latter og humor, gjerne litt over kanten. Så jeg har en herlig miks av latter og alvor i min vennekrets. Det føles så deilig å ha skapt ett nytt nettverk her i Mandal. Og jeg setter stor pris på alle den åpenheten som vi har mellom oss.

Jeg håper at du våger å vise hvem du er til dine venner. At du er velger å være ekte, og at du viser frem din personlighet. Det vil gi deg en mulighet til å skape nye vennskap. Og du vil treffe mennesker som genuint føler seg vel sammen med deg. Når man plukker vekk alle lagene av fasade, så finner man det ekte mennesket. Og der er der masse gull å finne!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg