” WALK & TALK”

God kveld!

Nå er virkelig høsten kommet for fullt, og jeg kjenner på både gode og vanskelige følelser. Selv om jeg virkelig liker høsten kjempegodt, så drar mørket meg litt ned også. Heldigvis skal jeg fylle dagene mine med kjekke ting, og komme meg masse ut i frisk luft. Det hjelper virkelig å ta seg en god tur sammen med gode venninner, og bare prate om alt som skjer i hverdagen vår. Det er jo alltid noe som har skjedd, eller noe som vi stresser litt for. Og da kan en god venninneprat virkelig gi verdifull hjelp.

Jeg har kjent på et indre stress i det siste, og det har gitt meg utfordringer på natten. Mange netter med mareritt kulminerte i en skikkelig dårlig natt i helgen som var. Intenst mareritt som vekket meg, med panikk og full gråt. Jeg lever med traumer, og har påvist PTSD. På dagtid klarer jeg oftest å ha kontroll på meg selv, men om natten senker vi jo ned garden. Da kan stresset ta overhånd, og de vonde marerittene kommer snikende. Heldigvis hadde jeg min kjære mann hjemme ved siden av meg, og han trøstet meg og passet på meg gjennom natten.

Det har vært viktig for meg å sortere litt, for å finne ut hva som trigger meg denne gangen. Og jeg har nok bare litt vel mange baller i luften på en gang. Særlig med tanke på at vi nå jobber med oppussing hver helg også. Det er kjekt å pusse opp, men jeg må ut av min egen komfort sone hele tiden. Det bruker jeg da masse energi på, og jeg bygger opp et indre stress. Heldigvis prater vi godt sammen her hjemme, så vi fikk tatt en liten pause nå i helgen.

Så fikk jeg jo da også snakket skikkelig godt med min venninne, mens vi gikk på tur mandag morgen. Viktig å kunne ventilere, og få høre litt fra en annen synsvinkel. Glad for at jeg kan snakke med nære om det, og takknemlig for det nettverket som jeg har rundt meg. Det har gjort at uken min slettes ikke er så verst!

Ha en fin kveld, så snakkes vi nok snart igjen!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg